Pages - Menu

Menu - Pages

ponedjeljak, 5. rujna 2016.

KAJMAK PIZZA SA STARIM HLJEBOM



SASTOJCI:

  • desetak kriški suvog hleba
  • 100 g kajmaka
  • 1 jaje
  • 1 kašika tvrdog sira
  • 1 Donkafe šolja mleka (oko 2 dcl)
  • 100 g kulena
  • 300 g mocarele
  • kečap
  • origano, so, biber

PRIPREMA:

Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine. U sud razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir, so. Sve umutiti i preliti preko hleba. Krugove kulena složiti na picu. Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu. Od gore posuti origanom i biberom, pa našarati kečapom.Ostaviti pola sata da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.

Izvor:  www.kuvajmo-blogovski.com

Nema komentara:

Objavi komentar